Rene de Bie - Grondwerk
15461
page-template-default,page,page-id-15461,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Grondwerk

Het complete grondwerk dat Rene de Bie grond en sloopwerk uitvoert bestaat uit het graven van o.a. bouwputten en het uitgraven van tuinen en grondwerk ter voorbereiding van bestrating. Voor grond en graafwerkzaamheden beschikt Rene de Bie over een zeer divers machinepark. We voeren veel verschillende graafwerkzaamheden uit die allemaal een eigen techniek en expertise vereisen.

Met onze kleine graafmachines kunnen we rondom bestaande bouw/gebouwen makkelijk ons werk uitvoeren. Dit geldt ook voor uw tuin, kelder of bestaande woning, wij rijden eenvoudig over het tuinpad of via de voordeur naar binnen. Kortom wij zijn erg mobiel! En kunnen dus overal ons werk doen. En zo stellen wij onze klant altijd tevreden.

Voor de afvoer van de grond hebben we een grondbank op onze werf, voor het opslaan en verwerken van de grond. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd conform de brl 9335.

Grondwerk

Grondwerk vormt de basis voor de aanleg van wegen, gebouwen en tuin.

Meer informatie

Straatwerk

Werkzaamheden uitvoeren van uw terras, stoep of sierstraatwerk.

Meer informatie

Riolering

Wij hebben ruime ervaring in het aanleggen en renoveren van rioleringen. 

Meer informatie

Sloopwerk

Slopen van complete gebouwen, of het gedeeltelijk slopen van een pand.

Meer informatie

Container

Voor sloopwerkzaamheden is het mogelijk om een container te laten plaatsen.

Meer informatie

Rijplaten

Stalen of kunststof rijplaten voor bescherming van de ondergrond tegen beschadiging.

Meer informatie