Rene de Bie Houten - Grond & Sloopwerk
15450
page-template-default,page,page-id-15450,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode-theme-ver-9.1.3,wpb-js-composer js-comp-ver-4.11.2.1,vc_responsive

Over ons

In 1993 is Rene de Bie gestart als zzp‘er zonder materieel. In loop der jaren is Rene de Bie uitgegroeid van zzp’ er tot een klein bedrijf dat zich voornamelijk richt op grond-  en sloopwerk voor zowel bedrijven als particulieren.

 

Wij beschikken over een gevarieerd machinepark – van minigraver tot mobiele kraan, vrachtwagens met zelflader, diverse maten shovels en compressor met luchtslangen – zodat wij voor elke klus de juiste machine kunnen gebruiken.

 

Sinds 2011 zijn wij gevestigd op de Schonauwenseweg 12, waar wij beschikken over een pand met werkplaats en kantoor en een buitenterrein van 3200m2.

 

Wij werken met ongeveer 7 vaste werknemers en in drukke tijden huren wij extra mensen in. Onze medewerkers beschikken over kennis van zaken, daardoor kunnen wij kwaliteit garanderen. Dat is ook precies wat bij ons hoog in het vaandel  staat, maar ook meedenken en flexibiliteit horen daarbij.

 

Graafwerk, straatwerk, rioolwerk, sloopwerk en verhuur van rijplaten is een kleine opsomming van onze dagelijkse werkzaamheden.